Telemarks Tapas

Telemarks Tapas

kr449

Varenummer: 00092 Kategori:

Beskrivelse

En matreise på tallerken fra fjord til fjell med smaker fra Telemark og Italia.
Mange herlige tapasretteri en deilig fusjon med det italienske kjøkken .
Minstebestilling er 8 personer

Kalde retter

Smurt hvetelefse, skivet spekeskinke, tyttebærømme & salat.
Allergener: Gluten (hvete), laktose (melk).

Pastasalat med rømme & hvitløk.
Allergener: Gluten(hvete), laktose(melk), egg, soya, sennep.

Grønn salat med  & hvitløksdressing.
Allergener: Laktose(melk), soya, egg.

Varme retter

Vilmannsbolla fra Skien Cajunstyle – Kjøttbolle med mye og “het” smak. Marinert i tyttebærsalsa. Sammensatt av en cajun-mix, hvitløk, jalapeno og opphøyet av en chilitopp. Allergener: Laktose,soya,selleri.

Hjemmelagd Telemark karbisburger i vårt eget focachiabrød med tyttebærrømme.
Allergener: Gluten (hvete i hamburgerbrød), laktose, soya, selleri.

Saltbakte småpotet med grillet spekeskinke og skivet spicy pølse fra eget kjøkken
Allergener: Sennep, soya.

Kyllingrystbiter med friske grønnsaker og en smakfull kremet saus av Chevre fra Haukeli og presset eplemost fra epleblomsten i Gvarv.
Allergener: Laktose (melk), selleri, sennep.

5 små smakfulle tapaspølser fra eget kjøkken,Telemarks Cabanossi – telemark varianten laget av svine- og storfekjøtt, lett krydret og røkt tilsatt Jarlsberg ost. Villmann pølse – Norsk urtepølse med en miks av spennende nordiske urter. Hissig pølsesnabb – Smaksrik skiens pølse med rød paprika. Grov telepølse fra Vinje– Inspirert av tysk tradisjon med finmalt kjøtt og spennende krydder. Hjellepølsa – Grov kvernet pølse med ulike urter, samt hvitløk.
Allergener: Laktose, soya,selleri.

Kyllingklubber glasert i en saftig god appelsin og bbq saus med et hint av ingefær.
Allergener: Soya, selleri.

Hjemmebakt rundstykker med godt smør.
Allergener: Gluten, soya, egg

Handlekurv
0