Fersk og Ferdig Selskapsmat flytter 

Pga økte ordremengder og mange nye kunder å betjene flytter vi til Greps gamle lokaler i Skien på kongrød.
Vi holder til på Klyve industriområde nedre kongerød 47.
Velkommen til oss.


 
 
Våre referanser
16-1-2018
Hei Fersk og Ferdig

Vi i tippen barnehage var strålende fornøyd med maten til vårt julebord! Vi valgte tapas med innslag fra begge menyer. Masse mat så vi kunne kose oss med lunch på mandag også. Tusen takk for deilig mat ! Anbefaler dere gjerne :) !!!!
Mvh
Trine hørsrud jenssen Tippen barnehage

15-1-2018
Hei,vi var som vanlig fornøyd med maten fra dere.Vi hadde Tapas denne gangen og kan anbefale deres tjenester på det varmeste.

Med vennlig hilsen
Taksingeniør/Byggmester
Rune Larsen
Tebcon AS

15-1-2018
Hei
Vi var meget godt fornøyd med mat og levering var presis,
vi takker for god service.

Med vennlig hilsen
Kurt Strand
Riis bilglass
Riis Montasje AS,avd Skien

2-2-2014
Levering av fylt svinekam, lokal eplegris fra Vinje viltslakteri
Tusen takk for veldig god mat i selskapet vårt.
Det smakte virkelig deilig, og vi fikk mye skryt av maten.
mvh
Guro Åkre follegg

30-1-2014
Vår første levering av Telemarks tapas til Du verden  Sjøfartsmuseum og vitensenter i Porsgrunn.
En spennende og smaksrik tapasbuffet med godt utval av varme og kalde retter.
Alt fra vårt herlige fylke.
Anbefales på det sterkeste

Lena Aspen Nilsen


25-5-2013
Grillmeny med kokk og grill
Tusen takk for nydelig mat, kokken var både dyktig og hyggelig og alt var bra.
Lill anita G.Løvik
Bjorbekk

2013-6-4
Marianne skipar og Tommy nordbø
Tusen takk for nydelig tapasbuffet som ble servert i vårt selskap lørdag 6 april.
Alle 42 gjester var strålende fornøyd med maten og flere lurte på hvem som hadde levert.
Vi kan trygt anbefale dere for andre. Vi kommer til å bestille fra dere igjen.

2012-12-10
Gro Sjøstedt
Selskap

Hei
Tusen takk for nydelig og flott mat.:)Alt var perfekt mat/dessert og kake. Vi kommer garantert til og bruke dere ved en senere anledning. Gjestene våre ville også vite hvor maten kom fra .Så dere har nok skaffet dere noen mange nye kunder. Takk igjen?

Mvh.
Gro Sjøstedt
 
2012-11-13
Arild Ljådal
Kurs & Konferanse

Vi har nå vært på Klosterøya nesten ett år og er fornøyd med kontorets beliggenhet. Det er lett tilgjengelighet til Norests catering as tjenester. Vi bruker Norest som leverandør av mat, men bruker også Norests lokaler til konferanser med servering. Vi er veldig godt fornøyd med kvaliteten på mat og service . Vi opplever Norest som fleksible og kreative for å finne de beste løsningene for oss som kunde. Vi kan trygt anbefale Norest som leverandør.

Arild Ljådal
Seniorrådgiver/sekretær NHO reiseliv region Sør Norge
 
2012-10-16
Turid Nøstdal
50-årsfeiring

Tusen takk for nydelig mat- her var det noe - og nok - for enhver smak.Koldtbord med tapasretter og viltgryte sto
på menyen. Godt og nydelig dandert. Utmerket service i forhold til å tilpasse leveransen. Anbefales:-))
 
2012-09-19
Hilde guri Bohlin
IBSEN AWARD 2012 LEVERANDØR AV CATERING

God mat gjør folk glade! Vi har virkelig fått strålende mat, og ikke minst fantastisk service, fra dere disse
dagene!

Mvh
Hilde Guri Bohlin
Skien Kommune
 
Bryllup 04.08.12
Hei Tusen takk for nydelig mat til vårt bryllup 04.08.12, var mye mat og vi var superfornøyde. Alle gjestene elsket maten:) Anbefales på det sterkeste! MVH

Mari og Dag Gøran
 
2012-06-07
Stine Moen
 
Bryllup 02.06.12
Vi bestilte både fingermat og middag i forbindelse med vårt bryllup. Alle våre gjester var over seg av begeistring for tapas og sjokolade sirkuset!
Mange rutinerte tapas-spisere, som alle konkluderte med at det var den beste tapasen de hadde spist!
Det var også mye ros til forrett, hovedrett og dessert. Store gode porsjoner, så selv de største matmomsene ble mette :)
Min favoritt var som spådd på forhånd; desserten. Sjokoladefondant - perfekt grillet med rendene kjerne :) Tusen takk for en flott matopplevelse!
Nina og Frode Kristiansen
 
Bryllup 02.06.2012
Vi bestilte koldtbord med tapasretter og vi fikk rikelig med mat.Våre gjester og vi var fornøyde med nydelig mat og dessert. Vi kan trygt anbefale dere, og takk for fin service. Vi kommer til å bestille fra dere igjen.
Bente H. Borgersen
 
Konfirmasjon 20.12.12
Først må jeg si at det var veeeeeeldig nydelig mat!!!! Kremet biffgryte, nydelige poteter, for ikke å snakke om det hjemmebakte brødet! Alt var helt topp! Alle gjestene var imponert, både voksne og barn. Det var og nok mat. Alltid vertinnens mareritt at det skal bli for lite.
Tone Andersen
 
Konfirmasjon 5-5-2012
Vi fikk et flott koldtbord til vår datters konfirmasjon 6 mai. Gjestene var veldig fornøyde. Det var rikelig med både kald og varm mat.
Dette frister til gjentagelse ved en senere anledning.

Gunn Skilbred
 
Konfirmasjon 5.mai 2012
Vi har akkurat feiret konfirmasjon til datteren vår. Vi bestilte spekemat med tapasrett til 40 stk, marsipankake og oreokake. Maten var aldeles nydelig, store flotte porsjoner som var flott tilberedt med allverdens deilige frukter og grønnsaker - et kunstverk. Det var med stolthet vi kunne servere gjestene våre all denne flotte maten. Porsjonene var store og gode og vi har mettet mange opptil flere dager etter konfirmasjonsdagen. Kakene var også flotte. Oreokaken forsvant fort - spennende og innbydende. Marsipankaken var nydelig pyntet med konfirmantens navn på. Vi har anbefalt maten til alle (noe vi selv også har blitt av venner) og gjestene har virkelig fått øynene opp for dette. Tusen takk! Dere kommer til å høre fra oss igjen:-)

Ranveig Gule
 
Konfirmasjon 05.05.12
Vi bestilte koldtbord til konfirmasjonen til datteren vår. Maten var flott lagt opp på fat med en artig og litt anerledes vri på pyntingen - så lekkert ut! Den smakte også veldig godt - gjestene sa det var det beste koldtbordet de noen gang hadde smakt! Det var også rikelig med mat. Servicen har vært god - vi har fått påminnelse med god informasjon på mail - bare husk å sjekke gule sider for å finne utleveringsplassen FØR konfirmasjonsdagen;-)
frode pedersen
 
konfirmasjon 6.5.12
Vi bestilte koldtbordmenyen til 37 personer. Lekkert tilberedt, veldig god smak og rikelig porsjonert. Alle gjestene var svært fornøyde og vi vet hvor vi går neste gang

Trine Thomassen
 
Konfirmasjon 050512
Vi bestilte koldtbord,og maten smakte helt nydelig og var veldig pent anrettet. Vi må bare anbefale Fersk og ferdig på det sterkeste. Vi kommer til å bestille igjen:-))
 
Karianne Moen 2012
Konfirmasjon Nydelig festkoldtbord som virkelig kan anbefales! Rikelig med mat og pent anrettet på fat. Fikk mye skryt for maten av gjestene våre. Må nesten fremheve kransekaka som vi bestilte...beste vi har smakt! Kommer garantert tilbake:)
 
2012-03-13
nina vågsland

fantastisk god mat og service til vårt jubileum:)
Vi bestilte kombinert tapas og koldtbord til vår store jubileumsfest for Gulset skolemusikk aspirantkorps. Det var nydelig mat, flott anrettet og vi fikk bare gode tilbakemeldinger:) Vi brukte dere fordi vi har god erfaring med dere i forbindelse med vår aspirantkorpsfestival, vi har vært år. Nydelig mat, presis levering og bare positive tilbakemeldinger:) Takk!

Mvh
Nina Vågsland, Gulset skolemusikk
 
2011-12-21
Siv Midtbø
Fantastisk mat og service

Vi har bestilt fra deg til 2 dåper også til små selskaper i hjemmet! Det er veldig veldig bra,og vi kunne ikke bli mer fornøyd! God service,kjempe fint pyntet,fersk deilig hjemmelaga brød! Gleder oss til å bestille til 3
kommende konfirmasjoner! :)
Tapas & Sjokoladesirkus
Tusen takk for flott servering!
Over halvparten spurte hvem som hadde levert den nydelige maten!

Porsgrunn kommune
Kulturavdelingen

Mvh
Anne Sara Lie Ellingsen
 
Bryllup 2011
Vi feiret bryllup hjemme på gården med 90 gjester og bestilte 3- retters middag fra Fersk og Ferdig mat. Forrett og dessert kom ferdig anrettet i skåler. Kokken var med å anrette på fater under serveringen av hovedretten og alle gjestene fikk rykende varm mat i to omganger. Et av kveldens store temaer blant gjestene var hvor fantastisk maten var.
Hørt fra garvet jeger: "Dette er det beste viltmåltidet jeg har smakt noen gang"!

Vi vil helt klart bestille mat fra Fersk og Ferdig mat neste gang vi skal ha et arrangement. Vi har hatt et godt samarbeid med kokken, og vi har fått gode tilbakemeldinger på spørsmål vi har hatt underveis.

Mvh
Marita Gundersen :)
 
Bryllup 2012
Oslo


Tusen takk for fantastisk bryllupsmiddag på Ekeli i Skien! Alle gjestene skrøyt av maten og flere ga terningkast 6!

Foretten mettet godt og gjorde at ingen ble utålmodige før hovedrett osv. Hovedretten var helt fantastisk - 100 % mørt - noen sammenlignet smaken med gåselever - og det er vel ganske eksklusivt. Desserten var en herlig avslutning på måltidet. Kjøkkenpersonellet ga også veldig gode tilbakemeldinger! alt var enkelt og greit å gjennomføre. Den ene servitrisen mente hun kunne drukket en krukke av den sausen - for den var så god.
Sellerirotpureen var også himmelsk.
Gaute Kjellsen og Maren Elise Antonsen
 
Selskap rødekors huset 2012
Hjertelig takk for strålende service og nydelig mat på lørdag! :-)
Dere fikk mye skryt for maten, og karbonadene, det nydelige brødet og de store rekene fikk mye positiv
oppmerksomhet.
Jeg tror dette har gitt dere mye gratis reklame.

Mange takk igjen for strålende god mat og service! :-)

Vennlig hilsen,
Carina Halvorsen
Overbrannmester, beredskap
Skien brann- og feiervesen
 
Koldtbord april 2011
Takk for mye og god mat. Alle gjestene var kjempe fornøyde. Kommer til å bestille hos dere igjen. Anbefales på det sterkeste.

Mvh
Randi & Rolf Løvåsen

Hei
Først vil jeg gjerne takke for det flotte koldtbordet du leverte oss på Sundjordet klubbhus 22/1-2011 i forbindelse med en 50-årsdag. Smakte meget godt, og holdt oss med mat resten av den uken.

Jon Helland
Hei,
Jeg vill bare takke for en kjempe service og nydelig mat vi fikk servert på fredag 4 mars. Vi satt der 16 stk personer og var så fortvila når mat bestillingen vår var borte, men når du fikset opp mat så raskt og på så kort varsel. Da satt det 16 mennesker og strålte. Som sagt tusen takk for god hjelp og service. Hører sikkert fra oss igjen.

Med Vennlig hilsen
Anne Khoury Vaa
Risingløkka Vel

Tapas buffet
Tusen takk for utrolig god mat på lørdag.

Terje Solli

Bryllup
Vi er strålende fornøyd:) Kjempe god og mye mat, samt at det var fint presentert!
Martine Sexe van Dam

Konfirmasjon

Hei på dere!!
Vil bare takke for flott koldtbord laget til vår datter Susanne igår den 2.
mai. Masse gode tilbakemeldinger fra gjestene så det er nok ikke umulig at dere får flere bestillinger ved senere anledninger:-) Vi var ihvertfall veldig fornøyde!!

Mvh
Elisabeth Glenna m/fam.

Konfirmasjon
Hei!
Vil bare si at jeg er veeeeeldig fornøyd med maten! Alle gjestene skrøyt av maten og ville vite hvor den kom fra-og det fortalte jeg gjerne:) Masse mat,nydelig dekorert og bare helt skjønn i smak! Tusen hjertelig takk for at dere gjorde dette til en flott dag!

Mvh
Hilde Løvstad
 
Eek Transport
Utmerket mat levert den 03 og 04/11-2010 til åpning av vår nye terminal på Heistad. Vi fikk nydelige snitter med masse deilig pålegg og pynt på samt marsipankake. Alt var en fryd både for ganen og synet. Den fineste pyntet marsipankaken vi har fått levert noen gang. Vi har også brukt Fersk og ferdig til levering av juletallerken, nydelig mat. Vi anbefaler Fersk og Ferdig på det varmeste.
Mette K. Eek
Hei…

Må bare få takke for et fantastisk spekematkoltbord. Vi har ikke smakt noe bedre, både smaksløker og øynene fikk en opplevelse. Alle våre gjester koste seg stort:)) Takk Takk og vi vil garantert bruke dere igjen ved senere anledninger.

Mvh
AKristine Jacoby

Hei igjen..
Tusen takk for nydelig "spekemat tallerken". Den var både innbydende, kjempe god og veldig rause porsjoner. Maten ble levert på porselens tallerken, bare å ta av plasten så var det servert.. Anbefaler "Fersk og ferdig" på det varmeste.

MVH
Lene Skyer

BRYLLUPP

Hei :)

Vil med dette få si hvor utrolig fornøyde vi har vært med å bruke Fersk og Ferdig mat til både vårt bryllup og bursdagsfeiring. Fikk et nydelig koldtbord til vårt bryllup, med masse mat flott dekorert! Snittene til bursdagen var også flotte :) Prisen er alltid veldig hyggelig og du sparer mye i forhold til andre leverandører, for ikke å snakke om den flotte servicen!! Vi anbefaler alle å bruke Fersk og Ferdig mat til sitt arrangement!! Vi kommer så absolutt til å benytte oss av dere igjen :)
Tusen takk!

Med vennlig hilsen
Thor Inge og June Andersen

Hei

Smakfull og god tapas. Rimelig i pris i forhold til andre leverandører. Man kunne plukke ut tapasretter selv og komponere retter etter ønske.

Anbefales!
 
August 2010
Mvh
Carina Portillo


Hei
Vi har to ganger benyttet Fersk og Ferdig selskapsmat og har vært like fornøyd begge gangene. Maten er kjempegod, har en veldig grei pris, kommer i praktisk emballasje og holder seg varm lenge.
Begge gangene vi har benyttet Fersk og Ferdig selskapsmat har vi fra bestillingen ble sendt til den ble effektuert hatt en god dialog med firmaet.
Firmaet fremstår som veldig serviceminded og ryddig.

Kan anbefales.
Med vennlig hilsen
 
August 2010 Gerd Voll
 
Konfirmasjon 2010 & 2011
PS. Hadde 3 retters middag og kaker fra dere til min sønns konfirmasjon i år. Det var utrolig vellykket med maten og gjestene skrøt den opp i skyene. Denne gangen prøver vi koldtbord og skuldrene er senket til neste konfirmasjon når en vet at vi kan stole på at maten er av den beste kvalitet. Tusen takk.

På forhånd takk
Vennlig hilsen
Oddrun Hylland
Hei!
Tusen takk for strålende service og god mat i helgen!
Både vi og gjestene våre var veldig imponerte og kjempefornøyde med koldtbordet dere leverte :o))
Maten var knallgod, det var mat i overflod - og ikke minst så så det veldig lekkert ut på fatene.

Mvh
Anette Fosse Johannessen

Tapasbuffet
Maten smakte meget godt, mange gode tilbakemeldinger fra gjestene.

Hilsen Henrik wollenberg og Therese
 
Hei!
Koldtbord til Bursdag

Juni 2010
Må bare få takke for fantastisk god og delikat mat levert til selskapet vårt på Rognstranda sist fredag! Skal anbefale dere til alle jeg kjenner i distriktet!

Mvh
Hilde Faaberg
 
konfirmasjon 2010
meget bra fornøyd med koldtbordet! Tusen takk!

Hilsen gitte rosland
 
Deilig mat! Konfirmasjon 2010
Vi er kjempefornæyde med konfirmasjonsmaten til jenta vår, prisen er også rimelig. Maten ser delkat og frisk ut og kommer i stabile kurver og varmekasser. Presis levering og hyggelig betjening. Anbefales! Vi ses igjen om to år når nestemann skal konfirmeres. ;-) Hilsen fornøyd kunde
Veronica Engebak

Konfirmasjon
Takk for deilig mat. Vi fikk et flott koldbord med mye forskjellig mat. Maten var kjempegod, og flotte pyntede fat.Stort pluss for dessert, og at alt vi tengte fulgte med. Flott service. Takk igjen. Kan anbefales på det varmeste.

Mvh
Gro Dalum
 
konfirmasjon 2010-05-02
Bestillte festkoldtbord til min sønns konfirmasjon via internett. Null problemer,og fikk attpåtil ekstra snadder med gratis. Fantastisk flotte fat og den beste mat man bare kan ønske seg!Gjestene roste maten i høye toner og ville vite hvor dette kom fra.Dette kan trygt anbefales! Og vi har middag,lunch og frokost i flere dager?.ikke lite mat her,nei!!!

Mvh
Hilde
 
2. juledag 2010
Til familieselskap 2. juledag var det ikke lett å finne noen som kunne levere mat/snitter, det løste seg helt
utmerket da vi fikk kontakt med Fersk og Ferdig selskapsmat. Fantastisk service, mye god mat og gode priser. 2. juledag var ingen hindring for dette selskapet, mange takk ! Våre gjester skrøt uhemma av maten ! Vi kommer igjen

Mvh
Dagfinn
Jula Norge AS
 
"Smörgåstårta" 2009-11-26
Da vi har svenske eiere har det blitt vår signatur å servere den svenske retter Smörgåstårta på våre varehusåpninger. Selv om dette ikke stod i menyen til Fersk og Ferdig var det ikke noe problem for de og ordne dette til oss. Eierne skrøt veldig, dette var den beste de hadde smakt i Norge så langt (av totalt 7). Levering til avtalt tid, og bra priser.Våre varmeste anbefalinger.Takk
 
Koldtbord 2009-08-10
Det var bare så fantastisk og ikke minst mye mat og flott anrettede fater på koldtbordet som ble levert fra Fersk og ferdig selskapsmat! Vi er så fornøyde, og hele selskapet spurte hvor dette var bestilt. Var med på å gjøre kvelden til en vellykket fest.

Emilie S.
 
Bryllupsmiddag 2009-06-16
Hadde både prøvemiddag for 8 personer noen uker før bryllupet og var kjempe fornøyd. Ba om noen små forandringer på tilbehøret til bryllupsmiddagen (25 pers). Den middagen ble helt utsøkt. Skikkelig snadder.Helt perfekt, kan virkelig anbefales. Vi kommer nok til å bestille mer selskapsmat derifra, prisene er jo fine de også :) Håkon G. Rogn

Personal Matena AS Skien
Når sulten er stor i Mantenas mage,vi ringer fersk og ferdig og får dem til og lage,smørbrød,snitter,julemat og kaker,Da er vi klare får nye saker.

Trond Høstan
 
Flott selskapsmat! 2009-05-19
Vi hadde konfirmasjon og bestilte mat fra Fersk og Ferdig, og det var utrolig vellykket! Vi fikk massevis av deilig mat i koldtbordet. Og til tross for nydelig mat var det en ting som imponerte meg enda mer;
presentasjonen! En fryd for både øye og gane! Anbefales

Eli S.

BIS Industrier
 
Utmerket mat 2009-05-19
Vi fikk lunsj og middag fra Fersk og Ferdig ifm. et lite jobbseminar des. 08. Utmerket!

Ole Ragnar Helgen
 
Fantastisk mat! 2009-04-21
Fantastisk god service og imøtekommenhet for spesialbehov og egne ønsker til gunstig priser.Man får mye og god mat, som er lekkert anrettet.Anbefales på det sterkeste.

Gro Lurås Gundersen